Main menu
Din disperare, PNL a devenit un partid căutător de tragedii

Din disperare, PNL a devenit un partid căutător de tragedii

Încercând să copieze gafa candidatului retras al PNL, Cristian Bușoi, cel care a promovat într-o conferință de presă poze de la mai multe tragedii prin care a trecut România, viceprimarul PNL al Sectorului 3, Cristian Tudorache, a trimis ieri un comunicat mincinos în legătură cu drama cu care se confruntă mai multe familii din cartierul Titan, care au rămas fără locuințe în urma unui incendiu.

Viceprimarul Tudorache minte când spune:  „Consilierii PNL Sector 3 au inițiat un proiect de hotărâre pentru ajutorarea persoanelor a căror apartamente au fost afectate în incendiul din Sectorul 3, de pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr.15A.” Consilierii PNL nu au depus niciun proiect care să vină în ajutorul familiilor rămase fără locuințe.

Cererea a fost depusă de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, așa cum reiese din ordinea de zi a ședinței, votată de consilierii locali.

Consilierul local al Mișcării Populare Sector 3, Daniel Oprea, spune că liberalii au făcut un obicei din a-și asuma lucruri pe care le-au făcut alții și din a nu-și asuma responsabilitatea pentru ceea ce au greșit: „Pentru că lucrez cu ei în Consiliul Local nu mai este o surpriză. Știu că liberalii fac totul pentru imagine chiar și atunci când este vorba de necazurile oamenilor. Au învățat foarte bine meseria asta de la colegii lor USL-iști, socialiștii lui Iliescu și-ai lui Ponta.

Președintele Mișcării Populare București, Cristian Petrescu, cere demisia de onoare a viceprimarului Sectorului 3, Cristian Tudorache (PNL): „Într-o țară normală, un politician care este prins cu minciuna își scrie demisia pe loc. Sper ca viceprimarul PNL, Cristian Tudorache, să ne dovedească tuturor că trăim într-o țară normală în care minciuna nu este un mod de a face politică. Le reamintesc liberalilor vorbele lui Ion I.-C. Brătianu: << Cei mai mulţi îşi închipuie că politica e un fel de distracţie, cu foloase şi onoruri. Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale.>>. De la Cristian Tudorache până la Ion I.-C. Brătianu diferența este foarte mare. Onoarea însă ar trebui să fie aceeași.>>.

înapoi la partea de sus

FacebookG+TwitterRSS