Main menu
Viceprimarul Sectorului 3, „Pinocchio” Tudorache, trebuie să demisioneze

Viceprimarul Sectorului 3, „Pinocchio” Tudorache, trebuie să demisioneze

Zeci de simpatizanți ai Mișcării Populare au protestat în fața Primăriei Sectorului 3, astăzi, 15 martie, cerând demisia viceprimarului mincinos al Sectorului 3, Cristian Tudorache (PNL). Acesta, vrând să profite public de pe urma dramelor mai multor familii din cartierul Titan, a susținut că actualii consilieri PNL au inițiat un proiect de hotărâre pentru ajutorarea persoanelor ale căror apartamente au fost afectate de incendiul de săptămâna trecută din cartierul Titan.

Respectivul proiect de hotărăre a fost trimis către primar de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, la cererea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, nu de către Consilierii Locali ai PNL, așa cum reiese din ordinea de zi a ședinței Consiliului Local al Sectorului 3.

Gestul viceprimarului Cristian Tudorache i-a indignat atât pe cetățeni, cât și pe o parte a presei care a tratat subiectul. Astăzi, mai multe zeci de simpatizanți și membri ai Mișcării Populare au venit în fața Primăriei Sectorului 3 pentru a protesta împotriva acestui mod de a face politică și pentru a cere demisia de onoare a viceprimarului Tudorache.

Președintele Mișcării Populare București, Cristian Petrescu, spune că un politician care a mințit doar ca să obțină capital politic nu are ce căuta în politică și, cu atât mai puțin, într-o funcție publică, așa cum este cea de Viceprimar. „Orice politician care a fost prins cu minciuna trebuie să demisioneze. Nu se poate să încerci să profiți de drama unor oameni, mințind că ai depus alături de consilierii PNL un proiect de hotărâre inexistent, când respectivul proiect de hotărăre a fost trimis către primar de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, la cererea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Cristian Tudorache reprezintă în funcția de viceprimar nu PNL-ul, care poate alege să fie reprezentat de oameni pentru care minciuna este un mod de a face politică, ci îi reprezintă în această funcție pe toți cetățenii Sectorului 3. Este de nepermis ca un sector din care fac parte oameni cinstiți și corecți să fie reprezentați public de un mincinos dovedit. „Pinocchio Tudorache" trebuie să demisioneze. Acum!", a declarat Cristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București.

înapoi la partea de sus

FacebookG+TwitterRSS