Main menu
Negoiță vrea să câștige alegerile cu ajutorul a 55.000 de pachete

Negoiță vrea să câștige alegerile cu ajutorul a 55.000 de pachete

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sector 3, de astăzi, 20 aprilie 2016, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 a propus creșterea numărului de pachete alimentare de la 35.000 la 55.000 de persoane sau familii, proiectul de hotărâre aflându-se astăzi pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 3.

Primarul Robert Negoiță și consilierii PSD-PNL încearcă prin această hotărâre să „cumpere” voturile de la peste 35% din populația Sectorului 3 , ținând cont că, la recensământul din 2011, erau aproximativ 153.000 de gospodării în Sectorul 3. Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară Sector 3, dl Daniel Oprea, va solicita retragerea Proiectului de Hotărâre de pe ordinea de zi. Le cerem consilierilor locali să voteze pentru retragerea Proiectului de Hotărâre de pe ordinea de zi sau să voteze împotriva acestui proiect, în caz contrar vom depune plângere penală. Aceste pachete dăruite înainte de alegerile locale reprezintă mită electorală!

„Este strigător la cer ce se întâmplă, prima oară a montat corturi cu sigla primăriei, acum oferă 55.000 de pachete! Domnule primar, alegerile se câștigă prin proiecte, nu cu ajutorul mitei electorale! În trecut erați campion la plimbări cu autocarele la Parlament și mese la hotelul pe care îl dețineți. Acum văd că vă doriți să fiți campion la acordarea de mită electorală pe bani publici. Măcar de aveați bunul simț să acordați ajutoarele când are lumea nevoie de ele, nu acum când simțiti că pierdeți alegerile. Poate de azi nu vă mai lăudați cu performanțele din Sectorul 3 când 55.000 de persoane și familii sunt la limita sărăciei. Sper că cetățenii Sectorului 3 nu vor vota un primar urmărit penal pentru comiterea infracțiunii de <<evaziune fiscală în formă continuată>>, pentru că le oferă un pachet alimentar de 120 de lei. Perioada în care politicienii cumpărau voturile cu ulei și făina a trecut!”, a declarat Cristian Petrescu, președintele Partidului Mișcarea Populară București, candidatul PMP la Primăria Sectorului 3.

Acesta nu este singurul gest din ultimele zile prin care autoritățile publice locale din Sectorul 3 lasă impresia că se implică în campania electorală în favoarea candidatului Robert Negoiță, actualul primar, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Sectorului 3 a amplasat mai multe corturi cu sigla instituției și cu numele primarului înscris pe fețele corturilor.

 

înapoi la partea de sus

FacebookG+TwitterRSS