Main menu
PNL minte! Nu are curaj să facă plângere penală aliatului Negoiță!

PNL minte! Nu are curaj să facă plângere penală aliatului Negoiță!

PNL minte. Locuitorii din Sectorul 3 sunt mințiți cu nerușinare de PNL în campania electorală. Vrem să vedem fapte, nu vorbe. Unde era PNL-ul în lunile anterioare, când primarul Robert Negoiță folosea bani publici pentru a dobândi capital politic? Unde era PNL-ul în anii anteriori când numele primarului a fost amplasat peste tot în Sectorul 3, ca și cum Sectorul 3 ar fi fost moșia lui Negoiță „Borduriță”? Unde era PNL-ul când se alocau contractele păguboase?

                În Sectorul 3, PNL înseamnă PSD. Au fost complici la cheltuirea iresponsabilă a banilor publici în ultimii ani. Ne amintim de modul în care doamna Pocora făcea în 2012 campanie electorală pentru USL sau cum PNL a avut grijă să aducă un candidat din Ialomița care nu are nicio legătură cu Sectorul 3 pentru a candida, astfel încât să nu îl deranjeze pe primarul Negoiță. Ne amintim cum PNL și PSD făceau campanie împreună în 2012 și cum și-au menținut blatul până în prezent.

După patru ani de colaborare perfecta, USL Sector 3 își pune în aplicare sceneta. Timp de patru ani, blatul dintre PSD și PNL a fost evident: majoritatea PNL-PSD-ALDE din Consiliul Local Sector 3, împărțirea primar PSD – viceprimar PNL și distribuirea funcțiilor în toată administrația publică locală. PNL și PSD conduc Sectorul 3, iar acum își pun în aplicare sceneta. Vrem să vedem plângerea penală a PNL Sector 3 împotriva lui Negoiță, nu demagogia din campania electorală. Noi, PMP Sector 3, am depus sesizări la AEP cu privire la folosirea banilor publici în scop electoral de Negoiță inclusiv luna trecută. Noi am fost singurii care am denunțat încercarea primarului Negoiță de a cumpăra voturi cu ajutoare electorale. Unde era PNL atunci? Lupta pentru binele cetățeanului se dă în fiecare zi, nu doar în perioada de campanie,” transmite Cristian Petrescu, președintele PMP București, candidat la Primăria Sector 3.

PMP critică blatul și minciunile practicate de PNL și PSD, în încercarea de manipula cetățenii. Considerăm că avem nevoie de responsabilitate politică, nu doar de un spectacol și laude fără fond. Pentru binele Sectorului 3, cetățenii trebuie să sancționeze la vot blatul PNL-PSD! 

înapoi la partea de sus

FacebookG+TwitterRSS